У Славутському районі затримали зловмисника, який із зброєю напав на жінку

Фото: ГУ НП
Подія сталась 10 травня у Славуті. Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, Додому 52-річної жительки райцентра прийшов чоловік, який постійно допомагав їй по господарству. За словами потерпілої, цього разу він зв’язав їй руки ременем і почав вимагати 100 тисяч гривень, а в разі відмови погрожував взяти в заручники дитину. На щастя, жінці вдалося вивільнитися. Вона вибігла на балкон і перестрибнула до сусідської квартири, незважаючи на те, що все відбувалося на 5 поверсі.

Залишившись сам у квартирі, розбійник забрав два телефони, планшет і втік з місця події. Правоохоронці розшукали нападника наступного дня близько 11-ї ранку на околиці Славути в районі промзони. Коли чоловік побачив поліцейських, почав утікати в напрямку лісового масиву. Та, зрозумівши, що втекти не вдасться, дістав із сумки заряджений обріз мисливської гвинтівки і спрямував на правоохоронців. У відповідь працівники Славутського відділу поліції застосували прийоми рукопашного бою і вчасно обеззброїли нападника.

Під час огляду особистих речей затриманого правоохоронці вилучили обріз мисливської гвинтівки, 14 набоїв до нього, 3 ножі, а також пакет з канабісом.

Чоловік погрожував поліцейським обрізом мисливської зброї

Тепер зловмиснику доведеться відповідати аж за чотирма статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 187 (Розбій), ч. 1 ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу), ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Наразі слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне