Новини за 04.06.2019

Видворили, а він повернувся: в обласному центрі затримали кримінального авторитета на прізвисько «Молдован»

У квітні цього року 38-річного громадянина сусідньої держави видворили за межі України із забороною в’їзду до 2022 року, проте він знову перетнув державний кордон поза пунктами пропуску і повернувся на територію Хмельницької області, де мав намір продовжувати свою злочинну діяльність.

На дитячих майданчиках Нетішина з’явилися шахраї

До виконавчого комітету міської ради останнім часом все частіше телефонують обурені нетішинці з приводу того, що на окремих майданчиках, де встановлені тренажери невідомі особи чоловічої статі беруть плату 5 грн. за годину занять.

На Красилівщині відкрили першу сімейну молочну ферму

31 травня перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко та директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олег Омелянюк завітали на відкриття першої сімейної молочної ферми в Красилівському районі «Молочна імперія», керівником якої є Валерій Волицький.

Хмельницькі нацгвардійці попередили вбивство та затримали особу, що перебуває у розшуку

Військовослужбовці патрульної роти військової частини 3053 Національної гвардії України, які сумлінно та самовіддано несуть службу з охорони громадського порядку, як завжди, діють у разі небезпеки професійно й відважно та цілодобово забезпечують захист та спокій мешканцям нашого міста. Черговим підтвердженням цьому є випадки, що сталися під час здійснення вечірнього патрулювання нацгвардійцями 2 та 3 червня.

У Кам’янці-Подільському рятувальники ліквідували загоряння легкового автомобіля

4 травня о 10:24 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на проспекті Грушевського у Кам’янці-Подільському, горить легковий автомобіль Форд Фокус.

Старокостянтинівські рятувальники допомогли відчинити двері квартири, всередині якої знаходився 6-річний хлопчик

3 червня о 22:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового районного відділу поліції про те, що на вул. Попова у місті Старокостянтинів зачинились двері квартири на 4-му поверсі. Небезпека полягала в тому, що всередині помешкання знаходився 6-річний хлопчик, який був не в змозі самотужки відчинити двері. Тож було вирішено по допомогу звернутись до рятувальників.

Перед судом постане 23-річна жінка, яка підозрюється у вбивстві громадянина Туреччини

Тіло 46-річного чоловіка із численними ножовими пораненнями виявили на автостоянці в місті Дунаївці 15 лютого цього року близько 00.20 години і того ж дня поліцейські встановили та затримали підозрювану у вчиненні злочину.

У Нетішині працівники поліції вирахували серійного крадія електроінструментів

У Нетішині працівники поліції вирахували серійного крадія електроінструментів. Більшу частину викрадених речей у нього вилучили. Найближчим часом їх повернуть власникам.

У Славуті відкрили інклюзивно-ресурсний центр

У Славуті відбулося урочисте відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», який покликаний забезпечити реалізацію прав дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти.

Кам’янець-Подільський отримає кошти на реконструкцію стадіону імені Г.А. Тонкочеєва

Проект капремонту стадіону вже тривалий час був у переліку інвестиційних програм, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, а проектно-кошторисна документація була сформована ще у 2017 році. Передбачалося, що загальна вартість реконструкції – близько 12,5 млн. грн.

Популярне