Новини за 27.11.2019

Травми через ожеледицю: як компенсувати шкоду

Перші морози хоч і дещо забарилися, проте уже завдали клопотів. Падіння і отримані в результаті травми змусили декого з містян звертатися до травмпунктів та витрачати кошти на лікування. Як у таких випадках компенсувати шкоду та гроші, нагадує Ольга Чорна, юристка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області.

Відсутність на роботі без поважної причини загрожує працівникові звільненням

За яких умов роботодавець може звільнити працівника, що не з’явився на роботу, пояснюють юристи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області

Загубив посвідчення водія? Замов нове онлайн

Замінити посвідчення водія чи відновити його у випадку втрати стане набагато легше. Незабаром громадянин зможе замовити ці послуги, не виходячи з дому – достатньо мати власний електронний кабінет водія.

У Хмельницькому сталась ДТП, у якій травмувалась жінка

Дівчина переходила вул.Подільську біля поліклініки №1 пішохідним переходом.

Допоможіть встановити винуватців ДТП, які покинули місце події

24 листопада, на вулиці Шевченка 46, сталась дорожньо-транспортна пригода в якій невстановлений водій керуючи невідомим автомобілем, допустив наїзд на припаркований автомобіль марки Skoda Octavia Tour, після чого місце пригоди залишив.

Суд на 3 місяці позбавив права керування транспортом водія рейсового мікроавтобуса

Чемеровецький районний суд визнав винним водія рейсового мікроавтобуса у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення – і позбавив його права керування транспортними засобами на 3 місяці.

І знову 4 пожежі минулої доби довелось ліквідовувати вогнеборцям Хмельниччини

Упродовж доби 26-27 листопада на території області з різних причин виникло 4 пожежі.

На Хмельниччині запрацює ще один мобільний ЦНАП

26 листопада Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак та керівник програм співробітництва ЄС в Україні Штефан Шльойнінг передали мобільні ЦНАПи для двох ОТГ – Дунаєвецькій міській та Межівській ОТГ.

Без блузки і з судимістю: суд ухвалив вирок обвинуваченій у крадіжці

У вересні цього року 20-річна жителька села Білогірського району у магазині в Шепетівці зняла з вішалки жіночу блузку та нишком поклала її у пакет. І, не представивши на касі до оплати, вийшла з приміщення. Тож власниці магазину молода жінка завдала 800 гривень шкоди – така вартість блузки.

На Хмельниччині за перший день ожеледиці поліція зафіксувала 27 ДТП

Понеділок, який став першим днем ожеледиці у цьому сезоні, приніс Хмельниччині 23 дрібних дорожньо-транспортних пригоди та 4 аварії з травмованими. Про це розповів т.в.о. начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області Геннадій Сибіга.

Популярне