Новини за 30.12.2019

За минулу добу надзвичайники Хмельниччини п’ять разів надавали допомогу водіям, які потрапили до снігової пастки

29 грудня о 09:25 до Служби порятунку «101» від чергового поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу с.Мокроволя Білогірського району потрібна допомого у буксируванні автомобіля із кювету. Прибувши на місце події, білогірські рятувальники за допомогою пожежного автомобіля підвищеної прохідності та лебідки відбуксирували легковик Opel Zafira з кювету на проїжджу частину дороги.

У Білогірському районі вогнеборці ліквідували пожежу допоміжної споруди

22 грудня о 13:48 до Служби “101” надійшло повідомлення про пожежу допоміжної споруди в одному з домогосподарств села Данилівка Білогірського району.

Білогірський район: вогнеборці швидко приборкали вогонь, який ледь не знищив житловий будинок

15 грудня о 20:29 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у с. Семенів Білогірського району.

Білогірський район: вогнеборці ліквідували пожежу в прибудові до господарської будівлі

12 грудня о 02:04 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу прибудови до господарської будівлі в одному із домогосподарств села Гулівці.

Без блузки і з судимістю: суд ухвалив вирок обвинуваченій у крадіжці

У вересні цього року 20-річна жителька села Білогірського району у магазині в Шепетівці зняла з вішалки жіночу блузку та нишком поклала її у пакет. І, не представивши на касі до оплати, вийшла з приміщення. Тож власниці магазину молода жінка завдала 800 гривень шкоди – така вартість блузки.

Суд виніс вирок чоловіку, що намагався відкупитися від притягнення до відповідальності за наркотики

Білогірський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду та надання такої вигоди за вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє та надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища.

Рятувальники витягли з багнюки молодого чоловіка

Інцидент стався у Полонському районі. Юнак заліз у болото та не зміг самостійно вибратися з нього.

Чоловік, що вдванадцяте постає перед судом, знову відправиться за грати

Білогірський районний суд визнав винним 53-річного жителя Теофіполя у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжці, вчиненій повторно,поєднаній з проникненням у житло) та призначив йому покарання – 3 роки і 2 місяці позбавлення волі.

На Хмельниччині працівники кримінальної поліції затримали чоловіка, який облив кислотою рідну дочку

Крім того, наразі слідчі ГУНП перевіряють свідчення 18-річної потерпілої про те, що протягом останніх 7 років затриманий вступав із нею в статеві зносини

Хмельниччину топить:  вода  залила  14 гоподарств, школу та один дитсадок

Про це повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Так, воду відкачували в Ізяславському, Білогірському районах, у містах Старокостянтинів, Хмельницький, Деражня.

Популярне