м.Хмельницький: рятувальники ліквідовували наслідки негоди в обласному центрі

Фото: www.rbc.ua

15 серпня о 18:00 до Служби порятунку “101” звернувся хмельничанин з проханням про допомогу. Як виявилось, на вул. Шевченка на подвір’ї житлового будинку та на проїжджій частині не сходить вода. Тож до місця виклику відправилось відділення рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 1 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області на пожежно-рятувальному автомобілі і вже о 1:20 завершили відкачування води – загалом 1000 куб.м..

О 21:10 на пульт зв’язку 3 Державної пожежно-рятувальної частини 1 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про те, що в обійсті на вул. Кооперативна необхідно відкачати воду з подвір’я. Відділення у складі 7 рятувальників на одному пожежно-рятувальному автомобілі працювали аж до 4:30 і відкачали 440 куб.м води.

А вже о 20:25 по допомогу до ДСНС звернувся громадянин, який внаслідок негоди з’їхав у кювет біля Дубівського озера. До місця пригоди негайно вирушило відділення рятувальників Групи спеціальної та пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Хмельницькій області у складі 5 чоловік на пожежно-рятувальному автомобілі і відбуксирували ВАЗ 21099 на проїжджу частину. Вже о 21:00 власник автівки дякував за порятунок.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне