На Хмельниччині дільничний офіцер одного із найвіддаленіших районів отримав новий службовий позашляховик

Фото: hm.npu.gov.ua

Як повідомляють у ГУ НП у Хмельницькій області, у рамках реалізації концепції «Поліція, громада — безпечний простір» Національною поліцією України для дільничного офіцера Старосинявського відділення поліції Олександра Майданевича було виділено автомобіль «Renault DUSTER».

— Для того, щоб якісно виконувати свої обов’язки, кожному дільничному офіцеру поліції необхідний автомобіль. Так, місяць тому було виділено службовий автомобіль для обслуговування ОТГ в с. Колибаївка Кам’янець-Подільського району, сьогодні — для обслуговування Старосинявської об’єднаної громади. Маємо надію, що поступово кожного дільничного офіцера поліції буде забезпечено сучасним службовим автотранспортом — розповів Валентин Білянський, заступник начальника ГУНП.

hm.npu.gov.ua

Олександр Майданевич, старший дільничний інспектор Старосинявського відділення поліції зазначив, що обслуговує 17 сіл. Відстань між деякими з них складає кілька десятків кілометрів, тому поліцейський вважає, що новий службовий автомобіль допоможе йому оперативніше реагувати на повідомлення громадян.

Урочисте вручення ключів від автотранспорту відбулось у с. Сьомаки. На захід завітали жителі села, керівництво органів місцевого самоврядування, працівники Старосинявського відділення поліції, а також представники місцевого осередку молодіжно-патріотичного руху «ХОМА». Поліцейські організували для громади виставку зброї, техзасобів та спецтехніки.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне