Сучасний дитячий майданчик облаштовано на території ліцею у Хмельницькому

Фото: Сайт міста Хмельницький

Як повідомляє сайт міста Хмельницький з посиланням на МТРК «Місто», тепер учні ліцею №17 можуть займатися на сучасному спортивному майданчику. Тут встановлені вуличні тренажери та столи для гри в настільний теніс. Під час перерви хлопці та дівчата мають можливість корисно проводити вільний час на свіжому повітрі, граючи в настільний теніс. Ліцеїсти розповідають, що їм дуже подобається активно проводити дозвілля.

Учні займаються на майданчику

Облаштування тренувально-оздоровчого майданчика на території ліцею №17 вдалося реалізувати у рамках міського проекту «Громадські ініціативи». Минулого року цю пропозицію зареєстрували батьки учнів. Вартість вуличних тренажерів та інвентару для настільного тенісу становить понад чверть мільйона гривень. Частину коштів було надано з міського бюджету. Також профінансували проект завдяки спецфонду загальноосвітнього навчального закладу та матеріальному внеску спонсорів.

За сприятливої погоди учні ліцею №17 будуть тренуватися на новому спортивному майданчику під час уроків фізичної культури, а на перерві – активно відпочивати. Заступник директора ліцею №17 Алла Шпилюк зазначила, що свіже повітря під час перерви піде на користь учням і дозволить краще сприймати матеріал під час занять.

Керівництво ліцею №17 розповідає, що нове спортивне обладнання викликало справжній ажіотаж серед хлопців та дівчат. Сюди приходять потренуватися і зовсім юні учні, і старшокласники.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне