У Шепетівському центрі реабілітації дітей-інвалідів відбувся «День відкритих дверей»

Фото: shepetivka-rada.gov.ua

Сайт міста Шепетівка повідомляє, що 13 вересня в Шепетівському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулося свято для дітей з особливими потребами «День відкритих дверей».

З вітальним словом звернувся до присутніх міський голова Михайло Полодюк. Він зазначив, що діти повинні відчувати постійну турботу, піклування та впевненість у майбутньому, а також мати можливість всебічно розвивати свої інтереси та здібності. З найкращими побажаннями Михайло Іванович передав солодкі подарунки вихованцям центру.

shepetivka-rada.gov.ua

Голова ради директорів Корпорації «Сварог Вест Груп» Микола Агарков, помічник народного депутата Ірина Топчій висловили найщиріші слова подяки колективу закладу за вагому допомогу дітям, які відвідують заклад, і їх батькам. Побажали дружньому колективу Центру не зупинятися на досягнутому і йти до нових здобутків, а самому закладу процвітання й довгих років існування, адже його діяльність дуже необхідна для родин, в яких виховуються особливі діти.

Лунала музика та сміх, пісні, ігри для усіх. Діти отримали позитивні емоції під час зустрічей з новими друзями, майстер-класу від педагогів ЦНТТУМ, фотосесії з байкерами з міста Славути та розваг від аніматора Катерини.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне