Новини за 26.02.2020

Славута: поліцейські затримали 49-річного чоловіка за вимагання у підприємця 300 тисяч доларів США

Зловмисник вимагав грошові кошти під приводом повернення неіснуючого боргу. Поліцейські затримали його під час отримання частини зазначеної суми в розмірі 50 тисяч доларів США.

Славутські вогнеборці оперативно ліквідували пожежу в квартирі, не допустивши її поширення

20 лютого о 08:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі 5-поверхового житлового будинку на вул. Церковній в м. Славута.

В Славуті тимчасово призупинено освітній процес

Про тимчасове призупинення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти, закладах позашкільної освіти та закладах культури міста Славути

Славута: рятувальники радять не виходити на тонку кригу

26 січня славутські рятувальники провели рейд біля річки Утка у м. Славута та річці Горинь Славутського району.

У Славуті затримали чоловіка, який намагався дати хабаря слідчому за не притягнення його до кримінальної відповідальності

Працівники слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно зі співробітниками управління ДВБ в Хмельницькій області затримали мешканця м. Хмельницького під час спроби дати хабар слідчому.

Рятувальники Славутчини ліквідували пожежу автомобіля

21 січня о 04:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля ВАЗ 21099 в м. Славута на вул. Соборності.

У Славутській громаді запрацював молодіжний театр

Театральна студія «Терен» гучно заявила про своє відкриття премʼєрою вистави «Станція, або розклад бажань на завтра» (автор пʼєси Олександр Вітер).

29-річний славутчанин викрав гроші, які збирали на операцію школяреві

Подія мала місце в райцентрі Славута ввечері 11 січня, а вже 12-го вранці оперативники затримали 29-річного грабіжника і доправили його у відділок поліції.

Влада Славути після двомісячного зниження тарифу на тепло: з “нетерпінням” чекаємо на нову ціну на газ

У Славутській міській раді заявили, що з 1 листопада 2019 року вони на 14% зменшили тарифи на послугу із постачання теплової енергії (раніше централізованого опалення), однак вже з січня 2020 року доведеться переглядати тариф у бік збільшення.

Розмір орендної плати за використання землі у м. Славута збільшено майже всемеро

Органи прокуратури, реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, проводять роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та забезпечення законності у сфері земельних відносин.

Популярне