Новини за 30.12.2019

На Хмельниччині до 7 років позбавлення волі засудили зловмисницю, яка через ревнощі до смерті побила 38-річну жінку

Шепетівський міськрайонний суд визнав 44-річну підсудну винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, і визначив їй покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

На Хмельниччині минулої доби з різних причин виникло 4 пожежі

Протягом минулої доби вогнеборці 4 рази виїжджали на гасіння пожеж.

Упродовж суботи-неділі на Хмельниччині сталося 5 ДТП з потерпілими

Правоохоронці наполегливо просять усіх учасників дорожнього руху враховувати непрості погодні умови та дотримуватися Правил дорожнього руху, щоб не створювати проблеми собі та оточуючим і не псувати новорічно-різдвяні свята.

За минулу добу надзвичайники Хмельниччини п’ять разів надавали допомогу водіям, які потрапили до снігової пастки

29 грудня о 09:25 до Служби порятунку «101» від чергового поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу с.Мокроволя Білогірського району потрібна допомого у буксируванні автомобіля із кювету. Прибувши на місце події, білогірські рятувальники за допомогою пожежного автомобіля підвищеної прохідності та лебідки відбуксирували легковик Opel Zafira з кювету на проїжджу частину дороги.

Замість іспитового строку реальний термін ув’язнення: апеляційний суд ухвалив вирок у справі смертельної ДТП

Хмельницький апеляційний суд скасував вирок Славутського міськрайонного суду від 24 квітня 2019 року щодо обвинуваченого у порушенні правил дорожнього руху особою, яка керує ТЗ, що спричинило смерть потерпілого (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України), в частині призначення покарання.

Хмельниччину відвідав Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній

28 грудня 2019 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній, разом з єпископатом Православної церкви України та монашим і священним чином, звершив освячення храму Пресвятої Трійці в м.Полонному та очолив у ньому першу Божественну літургію.

Хмельницькі поліцейські за допомогою київських колег затримали підозрюваних у розбійному нападі

Працівники поліції Хмельницької області спільно з колегами з Києва та Київської області затримали групу осіб, підозрюваних у вчиненні розбійного нападу на родину з Кам’янець-Подільського району.

На трасі «Житомир — Чернівці» важко травмувалася 35-річна водійка «Smart»

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 25 грудня, близько 16.40 години поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району.

На Хмельниччині зупинено незаконну торгівлю пальним

Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області зупинили незаконну реалізацію пально-мастильних матеріалів.

На Хмельниччині суд виніс вирок чотирьом зловмисникам, які вчинили розбійний напад на приватний будинок

Нагадаємо, подія мала місце 20 липня 2018 року близько 4-ї години ранку в райцентрі Городок. Впродовж доби поліцейські встановили і затримали нападників — ними виявились двоє місцевих жителів та двоє мешканців Одеської області, один з яких перебував у розшуку за вчинені шахрайства.

Популярне